LA RECEPTA

Rap amb pinya al forn

1
Es llegeix en minuts

Neus Ruiz Bosch, propietària de la parada Peix de Platja Neus, del mercat d'Hostafrancs, proposa aquest plat original, fàcil i econòmic. És una recepta saludable ja que el rap és un peix blanc amb baix nivell de greix i la pinya és diürètica i facilita la digestió.

INGREDIENTS (4 persones)

8 rodanxes de rap

1 quilo de cebes

1 llauna de pinya en almívar

Oli

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Demaneu a la peixateria que us tallin el rap en rodanxes. S'ha de calcular que com a mínim n'hi hagi dues per persona. En primer lloc, s'han de tallar les cebes en juliana i s'han de ficar dins d'una paella amb l'oli calent fins que quedin ben cuites. Quan estiguin a punt, reserveu-les. Després d'això, fregiu les rodanxes de rap. Col·loqueu en una safata la base de la ceba cuita i a sobre poseu-hi el rap. Feu la pinya en almívar a la planxa (volta i volta) i col·loqueu-la damunt del rap. Finalment, torneu a posar una capa de ceba cuita al damunt. Saleu-ho al vostre gust. Programeu el forn a 200 graus per dalt i per baix i fiqueu-hi la safata durant 10 minuts.