Gestió pública local

Així serà la novena escola bressol municipal de Santa Coloma de Gramenet

La Junta de Govern Local aprova definitivament construir una nova escola infantil al carrer Amèrica

Així serà la novena escola bressol municipal de Santa Coloma de Gramenet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de Santa Coloma de Gramenet ha aprovat definitivament el projecte de construcció d’una nova escola bressol, la novena de la xarxa municipal, a la plaça que hi ha al carrer Amèrica, cantonada amb el carrer Prat de la Riba, amb un pressupost d’execució del contracte de 840.181 euros.

El nou equipament s’ubicarà en un local de titularitat municipal situat a la planta baixa de l’edifici situat al carrer Amèrica 11-21 amb Prat de la Riba, 43-47.

La nova escola, segons ha comunicat el consistori, tindrà una superfície construïda de 656 m², es desenvoluparà en una única planta amb la voluntat de «racionalitzar els espais» i es dedicaran 245 m² a espais oberts com ara terrassa i patis exteriors.

La municipalització d’escoles bressol colomenques

L’abril del 2021, el Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va aprovar la municipalització de la gestió de les fins ara 8 escoles infantils municipals (de 0 a 3 anys) del municipi.

Aquestes escoles bressol, de titularitat pública, estaven gestionades fins aquesta data per quatre empreses privades sotmeses a licitació del servei, que té un pressupost anual de 3,3 milions d’euros.

Notícies relacionades

El consistori, des d’aleshores, va procedir a la constitució d’una empresa municipal, encarregada de gestionar l’etapa educativa pública de 0 a 3 anys. La decisió es va prendre tenint en compte que tots els contractes amb les empreses que gestionaven el servei es podien liquidar a data de 31 d’agost del 2021.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO