Celebracions i Covid-19

Oberta la reserva d’entrades per als actes de la festa major de Santa Coloma de Gramenet

  • Des de l’Ajuntament recorden que hi haurà control d’aforament a les activitats programades i que la reserva de localitats és gratuïta

Oberta la reserva d’entrades per als actes de la festa major de Santa Coloma de Gramenet

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa major 2021 de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) s’haurà de celebrar en un context de pandèmia. Així, per complir amb les normatives Covid vigents, des de l’Ajuntament assenyalen que hi haurà control d’aforament a les activitats i que serà necessari fer una reserva prèvia per accedir als diferents actes programats. Les entrades es poden reservar des d’aquest dilluns 16 d’agost a la nova plataforma Grameticket, a què es pot accedir des de la web municipal.

Aquest servei possibilita la reserva gratuïta de localitats i «assegurarà l’indispensable control d’aforament en el context actual de pandèmia», remarquen des de l’executiu local.

D’aquesta manera, des del Govern local colomenc afirmen que, al llarg de la festa major, «es farà un important desplegament logístic, d’infraestructures, tecnologies i personal auxiliar».

Oferta descentralitzada i familiar

La programació de la festa major el 2021 amplia l’oferta respecte a altres edicions amb més de seixanta activitats, la meitat de les quals aniran dirigides a les famílies, amb espectacles d’arts escèniques i musicals reunits al cicle ‘SÚPER UAU!’ i repartits per tota la ciutat.

«La festa major 2021 aposta més que mai per la descentralització proposant-nos una dotzena d’escenaris repartits per Santa Coloma», comenten des del consistori. Almenys hi haurà un escenari per districte i una desena d’ells s’ubicaran a l’aire lliure amb l’objectiu d’«acostar la festa a tots els racons de la ciutat i evitar així massificacions».

Notícies relacionades

La Festa Major començarà el divendres 3 de setembre amb un acte inaugural als jardins del Museu Torre Balldovina, on s’accedirà per invitació. No obstant, tota la ciutadania podrà seguir online aquest inici de la festa a través del canal de YouTube Ikonograma.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO