Futbol Sala

Derrota amarga de l'Indústries Santa Coloma en el segon test de pretemporada

Van perdre contra la Palma Futsal per la mínima (1-2) a quaranta segons del final

santacoloma

santacoloma

1

Derrota amarga i a casa aquest dimarts del’Indústries Santa Coloma contra la Palma Futsal en el segon test important de la pretemporada després d’haver guanyat contra el Llevant (5-1). Els balears van guanyar per la mínima (1-2), un gol que va arribar de penal i a quaranta segons del final.

La primera part del partit, amb els porters i els pals com principals protagonistes, no va tenir un clar dominador del joc. Els dos equips van tenir oportunitats de gol que no es van concretar. Els gols van arribar a l’inici de la segona part. L’Indústries Santa Coloma va obrir el marcador en el minut 22 amb un gol de Maico, nou fitxatge arribat del Palma, després d’una gran jugada individual de Pol (1-0). Però el Palma Futsal empatava minuts més tard (29min) amb un tant de Mario a pròpia porta (1-1).

A deu minuts del final encara es van produir noves oportunitats per als dos equips, però la victòria es va decidir a quaranta segons del xiulet final quan Vadillo alineava porter-jugador i amb atac de cinc l’escaire català cometia un penal que Catela s’encarregava de definir i tombar el partit per donar la primera victòria de la pretemporada a la Palma Futsal (1-2).