LA RECEPTA
Amanida de magrana
Rosa Gómez, dependenta de la parada Fruites i Verdures B. Sicart del mercat del Besòs, aposta per un ingredient poc comú a les amanides: la magrana. Una recepta lleugera per acompanyar una carn.
INGREDIENTS
Enciam
Magranes
Cogombre
Ceba
Tomàquets cirera
Formatge de cabra
Oli
Vinagre
Mostassa
Sal
Llimona
PREPARACIÓ
Renteu l'enciam i talleu-lo. Poseu-lo en un bol. Partiu les magranes i extreieu-ne les llavors. Afegiu-les a l'enciam. Talleu el cogombre i la ceba i ho poseu al bol. Renteu els tomàquets cirera i els hi afegiu.
Notícies relacionadesEn una paella, feu volta i volta al formatge de cabra per fondre'l una mica. L'interior ha de quedar intacte i les vores, cremades. Afegiu-lo al bol de l'enciam; el podeu fer a trossests petits o posar-hi el tall sencer a sobre.
Prepareu una vinagreta amb oli, mostassa, vinagre i un raig de llimona. Amaniu l'amanida.
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia