Assessorament personalitzat

Nou servei d’assessorament jurídic gratuït en matèria de vivenda, a Sant Cugat

L’Oficina Local de Vivenda (OLH) suma un nou servei personalitzat d’atenció al ciutadà en termes de vivendes

Nou servei d’assessorament jurídic gratuït en matèria de vivenda, a Sant Cugat

Mané Espinosa | Ayuntamiento Sant Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Oficina Local de Vivenda (OLH) suma un nou servei d’atenció al ciutadà, en marxa des d’aquesta setmana. Es tracta d’un assessorament jurídic gratuït que atendrà dubtes i consultes en l’àmbit de la vivenda destinat tant a inquilins com a propietaris. L’OLH vol posar el focus en els arrendaments urbans, les propietats horitzontals i compravenda de vivendes.

El nou servei s’ha plantejat com un espai on la ciutadania pugui tenir la seguretat de rebre una informació veraç gràcies a l’assessorament d’una persona llicenciada en dret i amb coneixements específics en vivenda. Aquest assessorament serà personalitzat, però no inclourà aspectes específics com la redacció d’escrits o acords.

La seva posada en marxa arriba després de detectar que l’actual Servei d’Intermediació en Deutes de la Vivenda (SIDH) no resolia els dubtes més genèrics en matèria de vivenda, cal recordar que el SIDH està especialitzat a atendre persones amb una demanda de desnonament d’una vivenda d’una gran forquilla.

D’aquesta manera, l’objectiu ha sigut la creació d’un nou servei que sigui capaç d’atendre més consultes de la ciutadania.

El tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Francesc Duch, ha destacat que «volem donar més i millor servei per ajudar a resoldre dubtes concrets sobre la vivenda. És una forma, també, de garantir els drets de la ciutadania i prevenir qualsevol tipus d’abús en el mercat immobiliari».

Notícies relacionades

Es pot destacar que aquest nou servei és possible gràcies a un conveni entre Promusa i el Col·legi d’Advocats de Terrassa firmat el mes de gener passat pel gerent de Promusa, Jordi Núñez, i la degana d’aquest col·legi d’advocats, Carme Oriol.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat