Operatiu en marxa

Busquen un home de 65 anys que va desaparèixer a Sant Boi després de sortir a passejar amb els seus gossos

  • Les persones interessades a participar de la recerca estan convocades per a aquest dimecres a les 8.30 h al pàrquing exterior de l’escola Llor

Busquen un home de 65 anys que va desaparèixer a Sant Boi després de sortir a passejar amb els seus gossos

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat busquen un home de 65 anys i veí de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) que va sortir a passejar aquest dilluns 13 de març amb els seus dos gossos i no va tornar a casa.

Des de Bombers expliquen que s’ha activat el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb un total de nou dotacions, una de les quals aèries i el grup de recerca de gossos. Així, segons assenyalen des de Bombers, la recerca s’ha iniciat poc abans de les 16.00 h i està coordinada per Mossos. Per ara, es desconeix la zona per la qual va anar a passejar, ja que «sortia a caminar per diferents punts de la ciutat», expliquen des de Bombers.

A més de Mossos i Bombers, en l’operatiu de recerca també participa la policia local de Sant Boi i Protecció Civil.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Boi ha difós un comunicat via xarxes socials en el qual explica que la família de l’home desaparegut ha demanat col·laboració ciutadana per reclutar persones voluntàries que s’afegeixin al dispositiu de recerca. Així, des del consistori expliquen que les persones interessades a participar de la recerca estan convocades per a aquest dimecres a les 8.30 h del matí al punt de control que Protecció Civil ha instal·lat al pàrquing exterior que hi ha davant de l’escola Llor (Camí del Llor 28).

Notícies relacionades

«Les persones voluntàries han de portar un telèfon mòbil carregat per poder comunicar-se. En cas d’haver vist o veure aquesta persona, contacti amb la policia local (93 640 01 23)», demanen des de l’Ajuntament de Sant Boi.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi de Llobregat