We are Women

Sant Boi visibilitza el paper de la dona en sectors masculinitzats, com el de l’automòbil

Sant Boi visibilitza el paper de la dona en sectors masculinitzats, com el de l’automòbil

ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts, dia 7 de març, es va celebrar a les instal·lacions de Carhaus Sant Boi (Baix Lobregat) la segona edició de la jornada WAW (We Are Women). La trobada, convocada entorn de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, tenia per objectiu trencar estereotips per visibilitzar el paper de les dones en un sector tan masculinitzat com el de l’automòbil.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va obrir l’acte i durant la seva intervenció va defensar la necessitat de visibilitzar la presència de les dones en sectors masculinitzats de l’economia i, en particular, en càrrecs d’alt nivell per trencar el sostre de vidre que els impedeix arribar a llocs de responsabilitat.

Per Sant Boi, ha explicat, és un orgull comptar amb empreses locals referents del sector que en prenen consciència, posicionen les dones amb una mirada igualitària i faciliten que les dones estiguin als espais on es prenen les decisions.

Moret prosseguia explicant que «actualment, només 1 de cada 4 dones estan presents en el sector del motor i més del 65% de les persones creuen que el món de l’automòbil és un mercat masculí. Aquests estereotips condicionen que moltes nenes i joves no vulguin escollir formacions vinculades a aquest sector, una decisió que els fa perdre oportunitats al mercat laboral».

Notícies relacionades

En la jornada We Are Women han intervingut com a ponents directives i dones referents del sector de l’automòbil. El CEO de Carhaus Sant Boi, Toni Mora, va actuar com a amfitrió de la trobada.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi de Llobregat

Temes:

Sant Boi