Turisme local

Més de 65 empreses i entitats del Baix Llobregat aconsegueixen el distintiu de sostenibilitat turística

21 han sigut les noves empreses i entitats que han rebut el distintiu per primera vegada, mentre que 47 empreses de la comarca han sumat el segell per un any més

Més de 65 empreses i entitats del Baix Llobregat aconsegueixen el distintiu de sostenibilitat turística

Consorci Baix Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

68 empreses i entitats de la comarca del Baix Llobregat han obtingut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, que reconeix els serveis i destinacions turístiques que ofereixen un «compromís amb la sostenibilitat» i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

Aquest any, 21 han sigut les noves empreses i entitats que han rebut el distintiu per primera vegada, mentre que 47 empreses de la comarca han sumat el segell per un any més. D’entre les noves entitats, tres són ajuntaments, entre els quals el consistori de Sant Boi, el de Viladecans i el de Vallirana, que se sumen als que ja estaven distingits i que han renovat aquest any, el de Gavà i el d’Esplugues.

El 12 de maig va tenir lloc l’acte d’entrega d’aquests distintius, un segell impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia; la gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Soledad Bravo Letelier; el president de la Cambra del Baix Llobregat, Carlos Guilera Poch; i la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales.

Un centenar d’empreses adherides

En l’actualitat un centenar d’empreses del Baix Llobregat es troben adherides a aquest programa, i en total més de mil empreses de la província de Barcelona.

Notícies relacionades

Entre les empreses hi ha el centre comercial Splau de Cornellà, les platges de Viladecans i Castelldefels i el Museu de Sant Boi, entre moltes d’altres.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO