Homicidi

Detingut per matar un home en una baralla en un domicili de Sant Boi

Els fets han tingut lloc aquest dimarts cap a la una del migdia

A1-118253378.JPG

A1-118253378.JPG / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de matar-ne un altre en una baralla en un domicili de Sant Boi (Baix Llobregat), segons ha informat la policia catalana. El succés ha passat aquest migdia cap a les 13.00 h, quan el detingut, de 44 anys i nacionalitat espanyola, i la víctima s’han barallat a l’interior d’una vivenda.

Els Mossos d’Esquadra han rebut un avís que alertava de l’enfrontament i, quan han acudit al domicili indicat, han trobat la víctima inconscient i amb diverses ferides, per la qual cosa han avisat el servei d’emergències mèdiques.

Els equips sanitaris han examinat l’home i han constatat que estava mort, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per un delicte d’homicidi i han detingut l’home que s’havia barallat amb ell.

Investigació criminal

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra ha assumit la investigació del cas i està mirant d’aclarir les circumstàncies de la baralla i els motius que l’han originat.

Notícies relacionades

El presumpte homicida ha sigut traslladat a una comissaria de la policia catalana, a l’espera que en les pròximes hores passi a disposició judicial, una vegada es practiquin les diligències policials oportunes i se li prengui declaració.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO