Inclusió laboral

Sant Boi confia la neteja de parterres al centre especial de treball Igualssom

L’empresa municipal promou la inclusió de persones amb discapacitat física, psíquica i trastorn mental

Sant Boi confia la neteja de parterres al centre especial de treball Igualssom
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El centre especial de treball Igualssom, dependent de l’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat), s’ha fet càrrec del servei municipal de neteja dels parterres a la ciutat. Igualssom contribueix així al bon estat i la qualitat de l’espai públic alhora que inicia una nova línia de treball per continuar promovent la inclusió de persones amb discapacitat física, psíquica i trastorn mental. Les persones que treballen en aquest servei disposen de materials especials de recollida i neteja, que els permeten realitzar les seves tasques de manera més còmoda i adaptada a les seves capacitats.

Durant aquest mes d’abril, el nou servei ha realitzat les tasques de neteja dels parterres dels barris de Camps Blancs, Ciutat Cooperativa i Molí Nou i dels dos parcs de Marianao i la Sargantana. Pròximament s’aniran incloent més zones amb l’objectiu d’arribar a la totalitat de parterres del municipi.

Campanya de conscienciació

Notícies relacionades

Aquest servei forma part de les accions que l’Ajuntament de Sant Boi impulsa per cuidar l’espai públic, comptar amb espais urbans de qualitat i avançar en el camí cap a una ciutat més saludable i sostenible. A l’actualitat, està en marxa una campanya que, amb el títol ‘Cuidem Sant Boi’, apel·la a la corresponsabilitat ciutadana i la conscienciació col·lectiva per facilitar la millora contínua de l’espai públic.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO