Un cotxe causa una estampida de clients a l'encastar-se en un vidriera de l'Alcampo de Sant Boi

Diverses persones, espantades per l'estrèpit, surten corrents i resulten ferides lleus, amb contusions i quadros d'ansietat

El conductor del vehicle ajudava a fugir uns lladres que havien sigut enxampats in fraganti dins de l'establiment

El cotxe impacta dues vegades contra la porta principal i desencadena el pànic entre els clients, que confonen l’estrèpit amb trets. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

Un cotxe s'ha encastat aquest dissabte contra una de les portes de vidre que donen accés a l'establiment Alcampo de Sant Boi de Llobregat i ha desencadenat una estampida de desenes de persones, espantades pel gran soroll. Segons sembla, els clients han corregut alertats al pensar que l'estrèpit provocat pel xoc contra la vidriera era conseqüència d'un tret d'una arma o l'esclat d'un explosiu. Diversos testimonis han explicat que s'han desencadenat escenes de carreres i pànic.

A conseqüència d'això, diverses persones han resultat ferides i algunes han hagut de ser ateses amb quadros d'ansietat, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat fins al lloc cinc ambulàncies.

Amb tot, els indicis apunten que s'ha tractat d'un intent de robatori. Per ara no hi ha detinguts, si bé els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per aclarir els fets, assenyalen que els vigilants de seguretat del centre comercial havien sorprès dos lladres in fraganti. Un guàrdia civil que estava fora de servei els ha ajudat a retenir-los.

Un company dels dos delinqüents, que els esperava fora de l'establiment en un cotxe, ha optat, al veure que havien atrapat els seus col·legues, per encastar el vehicle contra la porta d'entrada i facilitar-los la fugida. El turisme s'ha allunyat del lloc a tota velocitat.

Notícies relacionades

Arran dels moments de pànic que s'han viscut al centre comercial, quatre persones han resultat ferides de poca gravetat per contusions lleus i han sigut traslladades a centres sanitaris, segons el SEM. Un dels ferits és un nen que ha sigut evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els altres tres afectats han sigut atesos a l'Hospital de Sant Boi de Llobregat. A més, set persones més han sigut ateses 'in situ' pels professionals del SEM, afectades de quadros d'ansietat.

 

Temes:

Robatoris