En un matí

Salut recorda la importància de demanar cita després d’esgotar-se 1.500 dosis a la Fira de Barcelona

  • Aquesta tarda només podien accedir a la vacuna els qui tenien una notificació de la conselleria

Salut recorda la importància de demanar cita després d’esgotar-se 1.500 dosis a la Fira de Barcelona

ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Conselleria de Salut recorda la importància de demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19 després que aquest matí en poques hores s’hagin acabat les 1.500 dosis disponibles per a les persones que no tenien cita prèvia al centre de vacunació de Fira de Barcelona.

Les cues han sigut la nota predominant aquest matí al centre de Fira de Barcelona, on moltes persones han acudit a vacunar-se, de manera que moltes d’elles que no tenien cita, després d’haver fet cua, no han pogut accedir a la vacuna.

A partir de les 3 de la tarda només podien vacunar-se a la Fira els que tinguessin cita prèvia i a totes les persones que ingressaven al centre de vacunació se’ls exigia la comunicació de la cita que remetia el departament de Salut a través del correu electrònica o un SMS.

Notícies relacionades

Una situació similar ha tingut lloc a la Maquinista, que, juntament amb la Fira, són els dos centres habilitats a la capital catalana per vacunar-se sense cita prèvia després de l’aparició de la variant òmicron i després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) donés el vistiplau a l’entrada en vigor del certificat Covid en restauració, gimnasos i residències.

Els ciutadans de 13 anys o més que vulguin menjar o beure dins d’un bar o restaurant, entrar en un gimnàs o visitar un familiar en una residència han de mostrar des de divendres passat el certificat Covid.