BAIX EMPORDÀ

Aïllats 10 nens d'un casal a Verges per un cas positiu de Covid-19

El contagi obliga a confinar els menors a casa seva, però no afecta la resta dels assistents per les mesures adoptades

zentauroepp53773101 a scientist works at the serology laboratory of the san carl200810175136

zentauroepp53773101 a scientist works at the serology laboratory of the san carl200810175136 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un dels nens del casal d’estiu de Verges (Baix Empordà) ha donat positiu per coronavirus, malgrat no tenir símptomes. Això ha obligat a aïllar tot el grup que anava amb el nen i els altres 10 menors s’hauran de quedar a casa durant 14 dies.

Aquest dijous al matí un equip sanitari ha fet les proves PCR de Covid-19 a tots els membres del grup, d’entre 10 i 12 anys, i també als seus monitors. Ara esperen els resultats.

Notícies relacionades

De tota manera, des del casal d’estiu han avançat que, si alguna de les proves surt negativa, el grup es mantindrà aïllat de manera preventiva, ja que encara podrien estar covant la malaltia i això no es veuria reflectit en els resultats del PCR.

Des del casal d’estiu han assegurat que aquest any s’han dividit els nens en diversos grups de convivència i cadascun d’aquests grups utilitza espais diferents. Això fa que no tinguin contactes entre si i, per tant, la resta de grups podran continuar amb normalitat el casal d’estiu. En total hi ha poc més de 40 nens que van al casal d’estiu del municipi de Verges.