Per als lectors de Prensa Ibérica i del Grup Zeta

Consultori psicològic sobre el confinament, a Buscandorespuestas.com

Llancem una campanya per posar en contacte les persones que pateixen a casa amb psicòlegs professionals

zentauroepp46515343 high angle of therapist with notebook consulting with diffic200317211716

zentauroepp46515343 high angle of therapist with notebook consulting with diffic200317211716 / Katarzyna Bialasiewicz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Buscandorespuestas.com obre un consultori psicològic sobre el confinament per als lectors de Prensa Ibérica i el Grup Zeta.

Espanya viu una situació inèdita. Durant com a mínim 15 dies, l’estat d’alarma decretat pel Govern exigeix als ciutadans que limitin la seva vida social als mínims imprescindibles: la feina, si és el cas, la compra, les visites mèdiques o la cura de familiars. Aquest confinament solidari crea sorpresa primer, perplexitat després i, finalment, pot derivar en situacions d’angoixa, problemes de convivència, etcètera.

Tots els mitjans de comunicació estem ajudant a les nostres audiències a aprendre a viure aquesta nova realitat. La informació és el millor antídot davant la incertesa. Però també ho pot ser l’ajuda psicològica.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

BuscandoRespuestas.com, la comunitat de salut de Prensa Ibérica, ha posat en marxa una campanya per posar en contacte els que pateixen a casa amb psicòlegs professionals que demostren, una vegada més, que, en cas d’emergència social, ells sempre estan disposats a donar el millor de si mateixos sense esperar res a canvi. (Fes-te un compte ara gratis).

Per sort, hi ha moltes maneres d’afrontar l’ansietat, les pors i les angoixes. I aquesta iniciativa pretén ajudar posant en contacte els que pateixen amb els que en saben.

N’hi ha prou que envieu un correu a l’adreça

psicologos@buscandorespuestas.com

Notícies relacionades

Al correu s’hi inclourà la pregunta i un nom. I en aquestes mateixes pàgines hi trobarà la resposta del psicòleg.

La informació, l’anàlisi, l’opinió i la participació són els quatre pilars del periodisme de qualitat que troba en la digitalització una manera de portar fins a les últimes conseqüències el seu compromís amb la societat, que és la seva principal raó de ser. La pandèmia del coronavirus posa a prova aquesta exigència que forma part del dia a dia dels mitjans de Prensa Ibérica i del Grup Zeta, que compten, en aquesta iniciativa, amb la col·laboració de Clínica Corachán.