Antiga caserna de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell aconseguirà l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

  • Els tribunals donen la raó a l’antic govern de la ciutat sobre la possessió de l’edifici

  • ERC Sabadell manifesta que han aconseguit incloure la cessió de la caserna dins del preacord firmat amb el PSOE per als nous PGE

L’Ajuntament de Sabadell aconseguirà l’antiga caserna de la Guàrdia Civil
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell podrà disposar, sense necessitat de pagar a l’Estat, de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Segons ha informat Diari de Sabadell els tribunals han desestimat la reclamació que el Ministeri de l’Interior va interposar contra l’ajuntament l’any 2018, quan el govern municipal de llavors va recuperar l’espai.

Segons manifesta ERC Sabadell a la seva pàgina web, el grup municipal «ha aconseguit incloure en el preacord amb el PSOE per a la llei de Pressupostos Generals de l’Estat un acord polític perquè el Ministeri de l’Interior cedeixi a l’ajuntament l’antiga caserna»

Encara no es pot cantar victòria

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha assegurat que es tracta d’«una gran notícia» però demana prudència ja que el tema encara està en mans de l’Advocacia de l’Estat.

L’alcaldable per ERC, Gabriel Fernández, ha declarat que tot i que «és un preacord no s’ha deixat de treballar per a la cessió de la caserna».

Notícies relacionades

L’espai ha estat ocupat per alguns col·lectius des del 2017 i s’hi han fet activitats socials com recollides d’aliments i treballs d’adequació.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell