Del 26 de maig al 19 de juny

Els Catarres i The Tyets oferiran concerts gratuïts al Festival Observa de Sabadell

  • L’ajuntament de la cocapital vallesana ha subvencionat aquest doble espectacle, del qual ja s’havien venut 500 entrades i l’import del qual es tornarà

Els Catarres i The Tyets oferiran concerts gratuïts al Festival Observa de Sabadell

Acn / Aleix Freixas

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Festival Observa de Sabadell (Vallès Occidental) començarà aquest dijous, 26 de maig, i s’allargarà fins al diumenge 19 de juny, aquest any, amb la novetat que s’oferirà un concert gratuït d’Els Catarres i The Tyets, el 4 de juny, tal com es va assenyalar aquest dimarts en la presentació del festival.

L’Ajuntament de Sabadell ha subvencionat aquest doble concert, del qual ja s’havien venut 500 entrades i l’import del qual es tornarà, tal com va assenyalar l’organitzador del festival, José Luis Castet.

L’amfiteatre del Parc Catalunya, escenari de concerts multitudinaris durant les dècades dels vuitanta i noranta del segle XX i els primers anys del segle XXI, recupera el protagonisme, tot i que no es podrà arribar als 100.000 espectadors que van veure el concert de Rosa i Operación Triunfo l’any 2002, ja que l’aforament està limitat a 3.000 persones. El festival programa dos concerts gratuïts més, Damaris Gelabert, el 12 de juny, i Lali Begood, el 19 de juny.

Notícies relacionades

El Festival Observa començarà aquest dijous, 26 de maig, amb un tribut a ABBA i durant les quatre setmanes que durarà el festival hi tindran lloc les actuacions de Rosario Flores, M-Clan, Don Patricio, Iseo, SFDK i Joan Dausà, entre d’altres. De moment, s’han venut el 30% de les localitats per al festival més important de música a Sabadell en els últims anys.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO