REOBERTURA D'EQUIPAMENTS

La piscina municipal de Ca n'Oriac de Sabadell torna a obrir les seves portes

A partir d'aquest dimecres, 29 de juliol, la instal·lació estarà oberta al públic. Els torns es dividiran en matí i tarda per facilitar les tasques de desinfecció

L'aforament màxim permès s'estableix en 200 persones. Serà obligatori reservar les entrades mitjançant la web per tal de respondre a aquesta mesura

undefined2044048 sabadell 20040709 piscina publica la bassa de sant oleguer d190626173029

undefined2044048 sabadell 20040709 piscina publica la bassa de sant oleguer d190626173029 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La piscina municipal de Ca n’Oriac de Sabadell reobre les seves portes aquest dimecres, 29 de juliol, després de finalitzar les obres de la sala de filtració de l’equipament. 

L’Ajuntament de Sabadell ha recalcat que s’han establert dos torns horaris, un de matí, de 9.30 a 14.00 h, i un altre de tarda, de 15.30 a 20.00 h. El consistori detalla que el nou funcionament per torns «permetrà netejar desinfectar les instal·lacions entre torns i donarà oportunitat d’accés a més persones». 

L’aforament màxim permès és de 200 persones. És per això que des del Govern local demanen reservar les entrades mitjançant la web i, recalquen, també les que corresponguin a nens de 0 a 3 anys, «tot i que siguin gratuïtes». 

La reforma en detall: el tractament d’aigua completament renovat 

Les accions de reforma i ampliació de la piscina han proporcionat a l’equipament una sala de tractament d’aigua «completament renovada i amb capacitat per donar servei en les millors condicions que marca la normativa vigent». 

El consistori ha afegit que durant les obres s’ha substituït el sistema de cloració anterior per un d’electròlisi salina. Fins ara, afegeixen, «la filtració es realitzava amb un únic equip de filtració i bombatge per a les dues piscines del complex. En aquest sentit, s’han duplicat les bombes i filtres per separat per a cada una de les piscines». 

Notícies relacionades

La piscina de Ca n’Oriac se suma a la resta de piscines municipals que van entrar en funcionament el 6 de juliol: La Bassa, Olímpia, Campoamor i Cal Marcet. 

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA