DENUNCIAT PEL PSC

Arxivada la causa contra l'exalcalde de Sabadell per la cessió de Cal Balsach

S'ha desestimat així el recurs presentat després que un jutge de Sabadell ordenés el sobreseïment de les diligències del cas el 2018

foto 3450291-1

foto 3450291-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Audiència Provincial ha arxivat la causa contra l’exalcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell) per la concessió de Cal Balsach a El Tallaret. S’ha desestimat així el recurs presentat després que un jutge de Sabadell ordenés el sobreseïment de les diligències del cas el 2018.

La denúncia es remunta al 2016, quan el grup municipal del PSC i una treballadora municipal, Maite Morao, van denunciar el llavors tinent d’alcalde d’Urbanisme per un delicte de tràfic d’influències i un delicte contra l’ordenació del territori.

El 2018, els Jutjats de Sabadell van concloure que les presumptes irregularitats denunciades responien a una «discussió tècnica». Des del grup de la Crida han celebrat la notícia i han afirmat que ha quedat demostrat que «el PSC estava utilitzant tècniques de guerra bruta per desestabilitzar el govern de transformació que havia acabat amb el seu llarg mandat».

Renúncia al càrrec

Notícies relacionades

Quan va ser denunciat, Serracant va posar el seu càrrec a disposició del llavors alcalde Juli Fernàndez (ERC), però va tornar mig any després al considerar que es tractava d’«una denúncia política» i no d’un cas de corrupció.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA