CANVIS EN LA DIRECCIÓ

Aena nomena el nou director de l'aeroport de Sabadell

José Andrés Domínguez Matas substituirà Juan Crespo com a responsable de l'aeroport de la cocapital vallesana

zentauroepp45416371 lucena aena181010192457

zentauroepp45416371 lucena aena181010192457

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els aeroports de Girona-Costa Brava, Reus i Sabadell tindran, a partir del 20 de setembre, nous directors. Juan Crespo Sánchez assumeix la direcció de l’Aeroport de Reus i cessa com a director del’Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez Matas.

El nou director

Domínguez Matas és Enginyer Tècnic Industrial i Enginyer Superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, ha realitzat el Màster d’Instal·lacions en Edificis per a l’FPC.

Es va incorporar a Aena el 1998, en l’àrea d’Enginyeria i Manteniment de l’aeroport barceloní, on ha exercit diferents responsabilitats, entre les quals destaquen haver sigut cap de la secció de baixa tensió (2003-2005) icap del departament d’energia elèctrica (2007-2008). En l’actualitat i des de setembre del 2008, José Andrés Domínguez és responsable del departament de sistemes elèctrics del’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat.

Notícies relacionades

Des d’Aena destaquen com als seus principals assoliments la participació en la posada en marxa del sistema d’energia associat a la inauguració de la Terminal T1, la participació en l’obtenció de la Certificació de l’aeroport, la modernització de les instal·lacions de la Terminal T2 i la implantació de tecnologies eficients.

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

AENA Aeroports