Anar al contingut

El Museu d'Art prepara una exposició de l'artista local Josep Madaula

La mostra, organitzada amb l'Alliance Française, s'emmarca en el cicle 'Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis'

LAIA NONELL / Sabadell

El Museu d'Art de Sabadell i l'Alliance Française organitzen conjuntament l'exposició del pintor local Josep Madaula. L'artista va iniciar la seva carrera als anys vuitanta amb un estil entre l'abstracció i la figuració per encaminar-se cap al realisme. El seu estil es vincula a la proposta colorista de David Hockney o al realisme màgic dels anys trenta, però manté una identitat pròpia i vinculada a Sabadell.

El treball conjunt de les dues entitats no només s'ha donat en la preparació de la mostra sinó que també es donarà a l'hora de mostrar-la situant una sala d'exposició en cada centre. Al Museu d'Art la instal·lació farà una síntesi de l'evolució del pintor, evidenciant la intensitat poètica de la seva obra. L'Alliance Française s'ocuparà de la faceta d'il·lustrador de Madaula, mostrant l'estreta relació que l'artista ha mantingut amb el disseny gràfic i la il·lustració.

La inauguració tindrà lloc dimecres que ve, 5 de setembre, a les 7 de la tarda al Museu d'Art i una hora més tard a l'Alliance Française. L'exposició es podrà veure fins al 2 de desembre a l'Alliance i el 16 del mateix mes al museu.

0 Comentaris
cargando