El Museu d'Art prepara una exposició de l'artista local Josep Madaula

La mostra, organitzada amb l'Alliance Française, s'emmarca en el cicle 'Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis'

Una de les obres de Josep Madaula que es podran veure a l’exposició del MAS i l’Alliance Française.

Una de les obres de Josep Madaula que es podran veure a l’exposició del MAS i l’Alliance Française. / AJUNTAMENT DE SABADELL

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / Sabadell

ElMuseu d'Art de Sabadelli l'Alliance Françaiseorganitzen conjuntament l'exposició del pintor localJosep Madaula. L'artista va iniciar la seva carrera als anys vuitanta amb un estil entre l'abstracció i la figuració per encaminar-se cap alrealisme. El seu estil es vincula a la proposta colorista de David Hockneyo al realisme màgic dels anys trenta, però manté una identitat pròpia i vinculada a Sabadell.

Notícies relacionades

El treball conjunt de les dues entitats no només s'ha donat en la preparació de la mostra sinó que també es donarà a l'hora de mostrar-la situant una sala d'exposició en cada centre. Al Museu d'Art la instal·lació farà una síntesi de l'evolució del pintor, evidenciant la intensitat poètica de la seva obra. L'Alliance Française s'ocuparà de la faceta d'il·lustrador de Madaula, mostrant l'estreta relació que l'artista ha mantingut amb el disseny gràfic i lail·lustració.

La inauguració tindrà lloc dimecres que ve, 5 de setembre, a les 7 de la tarda al Museu d'Art i una hora més tard a l'Alliance Française. L'exposició es podrà veure fins al 2 de desembre a l'Alliance i el 16 del mateix mes al museu.