Turisme gastronòmic

El Celler de Can Roca podria reobrir portes al juny

La reobertura d'estarà condicionada que es permetin els desplaçaments interns i entre països europeus

fcasals42371514 mia20  west hollywood  ee uu    02 03 2018   el chef espa ol181004102701

fcasals42371514 mia20 west hollywood ee uu 02 03 2018 el chef espa ol181004102701 / ARMANDO ARORIZO

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelín, i els altres restaurants de la família Roca podrien reobrir el pròxim mes de juny, tot i que això estarà condicionat que es permetin els desplaçaments a Espanya i entre països europeus, ha anunciat aquest dissabte el cuiner Joan Roca.

En una entrevista a RAC 1, el xef ha assegurat que el seu propòsit és que el Celler pugui «tornar de la mateixa manera», tot i que respectant les mesures de seguretat, per continuar oferint els seus clients «una experiència gastronòmica».

«Hem estat observant què fan els nostres col·legues de la resta d’Europa: la Noma de Dinamarca reobre com a bar de vins i hamburgueses i l’Osteria Francescana de Mòdena també reobre. Però nosaltres volem oferir allò que el client espera trobar», ha afegit Roca.

Notícies relacionades

El cuiner treballa amb la previsió de poder obrir a principis de juny els restaurants de la família, Can Roca i Mas Marroch, i el Celler «una mica més endavant».

El xef admet que el Celler és «un restaurant peculiar perquè es nodreix de turisme gastronòmic que ve de fora», per la qual cosa la seva obertura estarà condicionada a la «data en què la gent es pugui moure per Espanya i al fet que aviat es pugui obrir la frontera amb França, Itàlia i Alemanya». 

Temes:

Gastronomia