26 maig 2020

Anar al contingut

Turisme gastronòmic

El Celler de Can Roca podria reobrir les portes al juny

La reobertura estarà condicionada al fet que es permetin els desplaçaments interns i entre països europeus

Efe

El Celler de Can Roca podria reobrir les portes al juny

ARMANDO ARORIZO

El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, i els altres restaurants de la família Roca podrien reobrir al mes de juny, tot i que això estarà condicionat al fet que es permetin els desplaçaments a Espanya i entre països europeus, ha anunciat aquest dissabte el cuiner Joan Roca.

En una entrevista a RAC-1, el xef ha assegurat que el seu propòsit és que el Celler pugui «tornar de la mateixa manera», tot i que respectant les mesures de seguretat, per continuar oferint als seus clients «una experiència gastronòmica».

«Hem estat observant què fan els nostres col·legues de la resta d’Europa: el Noma de Dinamarca reobre com a bar de vins i hamburgueses i l’Osteria Francescana de Mòdena també reobre. Però nosaltres volem oferir allò que el client espera trobar», ha afirmat Roca.

El cuiner treballa amb la previsió de poder obrir a principis de juny els restaurants de la família, Can Roca i Mas Marroch, i el Celler «una mica més endavant».

El xef admet que el Celler és «un restaurant peculiar perquè es nodreix de turisme gastronòmic que ve de fora», per la qual cosa l’obertura estarà condicionada a la «data en què la gent es pugui moure per Espanya i a què aviat es pugui obrir la frontera amb França, Itàlia i Alemanya».