669 grams de marihuana

Detingudes tres persones per vendre en un club de cànnabis de Rubí

Detingut a Rubí per portar al cotxe 391 quilos d’haixix, valorats en 2,5 milions d’euros

Detinguts per robar 400 quilos d’haixix i fer-se passar per policies

Detingudes tres persones per vendre en un club de cànnabis de Rubí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, dos de 31 anys i un de 34, per presumptament vendre droga en un club de cànnabis de Rubí (Vallès Occidental).

Els fets van passar el 6 de juliol passat i durant el registre del local els agents van trobar 292 grams d’haixix, 669 grams de marihuana, 43 cigarrets amb marihuana, 820 euros fraccionats en bitllets i 730 euros en monedes.

La policia catalana calcula que el material decomissat està entorn dels 5.000 euros i sosté que és una «intervenció important» contra aquestes associacions que promouen el consum il·lícit d’aquestes substàncies. Els arrestats van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar, el 7 de juliol passat, davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.

Notícies relacionades

La investigació va arrencar el mes de març passat i els agents van corroborar que a l’interior de l’establiment es comercialitzava amb substàncies estupefaents. A més, van localitzar també cartells que demanava als compradors: «Espereu 10 minuts abans de sortir», per no aixecar sospites.

Els Mossos recorden que aquest tipus de negoci permet el consum privat dels seus socis, però en cap cas la venda i distribució a clients externs.

Temes:

Rubí Cànnabis