Polèmica sociopolítica

L’exdona d’un alcaldable de Rubí denuncia l’«ús polític» de la seva intimitat a dos mesos de les municipals

  • El candidat Toni García va manifestar que està sent víctima d’una campanya política, fruit de dues denúncies

L’exdona d’un alcaldable de Rubí denuncia l’«ús polític» de la seva intimitat a dos mesos de les municipals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Acusacions creuades. El candidat a l’alcaldia de la formació Veïns per Rubí, Toni Garcia, denunciat per maltractador, va manifestar aquest que «és víctima d’una conjura ordida per part de la seva exdona».

Garcia va manifestar que «està sent víctima d’una campanya política contra la seva persona, arran de dues denúncies presentades per la seva exparella» i que va qualificar de «falses». Aquest dilluns, 27 de març, s’ha pronunciat la seva exdona, des de l’anonimat, ja que no vol posicionar-se «davant el focus mediàtic».

A través d’un comunicat, firmat pel representant de la família de l’exparella del candidat, Antonio Santiago García, denuncia que «es va utilitzar la seva imatge com a polític i personatge públic per mediatitzar la seva exdona, per desprestigiar-la i, en conseqüència, també els seus fills, els quals són menors».

En relació amb la denúncia, en el comunicat s’explica que «posar a disposició judicial els fets no va ser una decisió fàcil»: «Demanem que es deixi d’especular i confabular sobre aquests fets tan greus», insisteixen.

Notícies relacionades

Es pot recordar que el comunicat «és una resposta per demanar respecte, davant la polèmica mediàtica que va provocar la roda de premsa», capitanejada per Toni Garcia i el seu advocat, Raül García Barrosso.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Barcelona