Incendi amb tres víctimes mortals

Minut de silenci a Rubí en record de les víctimes mortals de l’incendi

  • Centenars de veïns i veïnes han assistit a l’acte d’homenatge davant el consistori de la ciutat

Minut de silenci a Rubí en record de les víctimes mortals de l’incendi

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Desenes de persones es van concentrar aquest dijous al migdia a la plaça Pere Aguilera, davant l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) per fer un minut de silenci en record de les tres persones que aquest dimecres van morir en un incendi en una vivenda. La ciutat està de dol fins divendres.

En l’acte d’homenatge ha participat l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i els regidors del consistori. També s’han concentrat desenes de veïns, familiars i amics, consternats davant els fets. Les víctimes eren dues dones i un home que havien sortit del seu pis de la primera planta de l’edifici de 31 vivendes i situat en el número 13 del carrer de Saragossa, al barri de Can Rosés, al nord del municipi.

Notícies relacionades

Les primeres hipòtesis apunten que haurien mort per inhalació de fum quan intentaven sortir del bloc. La resta de veïns de l’edifici encara no han pogut tornar a casa seva. La majoria de famílies disposen d’allotjament alternatiu i algunes han sigut ressituades en un club de petanca habilitat com a centre d’acollida.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí