Serveis

Correus es compromet a revisar l’estat del servei domiciliari a la urbanització rubinenca de Sant Muç

El president de l’entitat així ho ha comunicat a l’alcaldessa de Rubí, que s’ha reunit amb ell a la seu de Madrid per desencallar la qüestió

Correus es compromet a revisar l’estat del servei domiciliari a la urbanització rubinenca de Sant Muç

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Correus es compromet a revisar l’estat del servei domiciliari a la urbanització de Sant Muç de Rubí (Vallès Occidental), localització on actualment no arriba el correu postal.

La iniciativa neix fruit d’una reunió entre l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, amb el president de l’entitat, Juan Manuel Serrano Quintana, a la seu central de Madrid que tenia per objectiu avançar en la resolució de la reivindicació veïnal que fa anys que està estancada.

Martínez ha demanat que el servei bàsic de correus arribi a Sant Muç, com ho fa a la resta de la ciutat. Així, els veïns i veïnes d’aquesta urbanització podrien rebre a domicili correspondència, certificats i paqueteria que actualment han de recollir a les casetes postals ubicades a l’entrada de la urbanització o a l’oficina del carrer Terrassa. 

Notícies relacionades

La màxima regidora ha traslladat a Serrano Quintana que aquest fet representa un greuge comparatiu per als rubinenques que viuen a Sant Muç en comparació amb el veïnat que viu en les altres urbanitzacions del Districte 2 i a la resta del nucli urbà de Rubí. L’alcaldessa ha posat èmfasi que és una dificultat afegida per als veïns i veïnes amb mobilitat reduïda, les persones grans i aquelles que no tenen vehicle propi.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí