Casals infantils

Els tallers d’estiu MusicArt de Rubí giraran entorn de la música d’ABBA i els Beatles

  • La inscripció per a la proposta de les dues escoles artístiques municipals s’ha de tramitar ‘online’ entre el 25 de maig i el 6 de juny

Els tallers d’estiu MusicArt de Rubí giraran entorn de la música d’ABBA i els Beatles

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí (Vallès Occidental) posaran en marxa al juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu, que tindran com a eix temàtic la música d’ABBA i els Beatles.

MusicArt és una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, arts plàstiques variades, escenografia, entre d’altres, tot amb la música i la història dels grups ABBA i Beatles com a centre d’interès transversal, que servirà per confeccionar un projecte final.

Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l’11 al 15 de juliol, sempre de les 9 a les 13 h. En total, s’ofereixen 60 places per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 30 places, 15 per a nenes i nens de primària que ja hagin cursat de primer a tercer i 15 més per a infants que hagin fet de quart a sisè de primària.

Des de l’ajuntament expliquen també que el taller costarà 50 euros per setmana i nen inscrit. «Les famílies interessades han de formalitzar la inscripció ‘online’ a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí, del 25 de maig al 6 de juny, inclosos», recorden des del consistori.

Notícies relacionades

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, «si hi ha vacants».

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO