Actualització de la regulació

L’Ajuntament de Rubí sotmet a exposició pública l’avantprojecte de l’Ordenança de Mobilitat

Fins al 21 de setembre la ciutadania pot fer aportacions al text a través de la plataforma en línia Rubí Participa

L’Ajuntament de Rubí sotmet a exposició pública l’avantprojecte de l’Ordenança de Mobilitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha fet públic el text de l’avantprojecte de l’Ordenança de Mobilitat de la ciutat amb l’objectiu que les persones i entitats interessades puguin opinar i fer-hi les aportacions que considerin adequades. Les propostes es poden formular de manera telemàtica a través de la plataforma Rubí Participa fins al dimarts 21 de setembre.

L’avantprojecte de l’Ordenança de Mobilitat de Rubí busca actualitzar la regulació actual per adequar-la a les novetats sorgides en els últims anys, així com a les noves necessitats en aquest àmbit d’acord amb les previsions recollides en el Pla de Mobilitat Urbana de la ciutat aprovat el 2020.

El text té com a eix principal la sostenibilitat, idea que, exposa el consistori, persegueix reforçar el compromís de l’ajuntament amb la millora de l’espai públic, la seguretat viària, la preservació del medi ambient, l’aposta per les noves formes de mobilitat, les energies netes i, en definitiva, la millora de la qualitat de vida i la convivència.

Notícies relacionades

Entre les qüestions destacades que recull la proposta destaquen la reducció de la velocitat genèrica a les vies urbanes a 30 km/h, excepte en les que tenen dos carrils o més; la possibilitat de crear una zona de baixes emissions d’acord amb les normes i plans supramunicipals; la regulació de l’ús dels vehicles de mobilitat personal (VMP), o l’impuls del vehicle compartit.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí