CULTURA

Tornen els espectacles al Teatre Municipal La Sala de Rubí després de l'aturada per la Covid-19

Les persones que van adquirir entrades abans de l'estat d'alarma les poden canviar per altres de vàlides per a les noves funcions

quimmasferrerok

quimmasferrerok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els espectacles del Teatre Municipal La Sala de Rubí que es van ajornar amb motiu de la Covid-19 es tornaran a programar a partir del mes de setembre. Les persones que ja van adquirir la seva entrada abans del confinament la podran canviar per una altra de vàlida per a les noves funcions o bé sol·licitar la devolució del seu import a la taquilla de l’equipament.

La programació es reprendrà el 24 i 25 de setembre amb les dues funcions de ‘T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d’Empar Moliner i direcció de David Selvas. L’espectacle es representarà a Rubí després d’una residència al teatre municipal el mes de març passat.

El 27 de setembre, «es podrà disfrutar de les tres píndoles escèniques que s’havien programat inicialment per al Dia del Teatre», indiquen des de l’Ajuntament. Els espectacles es podran veure en diferents punts de l’equipament i, tot i que l’accés serà gratuït, serà necessari reservar plaça prèviament. El 10 d’octubre, li arribarà el torn al muntatge ‘Bona gent’, de Quim Masferrer, un espectacle en el qual el públic es converteix en l’autèntic protagonista.

La proposta de petit format ‘36+1’, basada en el llibre ‘36 poemes a partir del 36’ de Ricard Creus, es representarà el 16 d’octubre dins del cicle ‘Entre bambolines’; mentre que el 17 d’octubre la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l’escenari de Rubí ‘El rei Lear’ de William Shakespeare. Els dos muntatges s’havien programat inicialment per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

Espectacles familiars

La programació de La Sala està pensada per cobrir totes les franges d’edat, inclosa la infància. Els espectacles familiars de La Xarxa ajornats pel coronavirus també s’han tornat a programar en el marc de la nova temporada: ‘The postman’ (4 d’octubre), ‘Silenci... dansa’ (17 de gener) i ‘Oops!’ (21 de febrer).

Notícies relacionades

«Tots els espectacles tindran en compte les noves mesures de seguretat imposades per la Covid-19, que inclouen la reducció de l’aforament i l’establiment d’itineraris d’accés que facilitin el distanciament entre persones», expliquen des del consistori. Per aquesta raó, «no és possible reutilitzar les entrades adquirides i s’han de canviar per altres de noves», afegeixen.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA