entre les 10 empreses amb més treballadors de catalunya

Bon Preu obre sis establiments en dos mesos i tancarà l'any amb una inversió de 150 milions d'euros

El grup empresarial, que suma més de 8.000 empleats, té previstes cinc obertures més durant el primer semestre del 2020

foto 3590389

foto 3590389

1
Es llegeix en minuts
acn

Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOiI i BonpreuEsclat online, ha obert en els últims dos mesos sis nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros. 

En total s’han obert 14.000 metres quadrats de superfície de vendes amb la posada en marxa dels supermercats de Salt, Viladecavalls, Sant Fruitós de Bages i al carrer Comte Urgell de Barcelona i amb els dos grans supermercats a Igualada i Granollers. Els nous establiments han suposat la creació de 352 nous llocs de treball. 

Actualment el grup té més de 8.000 treballadors, cosa que el situa entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

Segons explica Bon Preu en un comunicat, els nous establiments consoliden l’aposta del grup pel creixement i el desenvolupament de la seva activitat a Catalunya. En aquesta línia d’expansió, han anunciat que durant el primer semestre del 2020 obriran cinc nous establiments: tres grans supermercats Esclat a Manlleu, Rubí i Platja d’Aro i dos supermercats Bonpreu a Terrassa i Alpicat.

La compra ‘online’

En paral·lel, al novembre el grup va posar en marxa el servei d’entrega a domicili de la compra ‘online’ al Vallès Occidental, una alternativa que ja oferia a Osona, el Vallès Oriental, i el Gironès. Quant al servei de «compra i recull», i amb l’obertura de dos nous punts a Igualada i Granollers, en l’actualitat en disposa de 16, repartits en el territori català.

Notícies relacionades

EI Grup Bon Preu compta en l’actualitat amb un total de 132 supermercats Bonpreu, 56 hipermercats Esclat i 51 gasolineres EsclatOil. Va tancar el 2018 amb una facturació de 1.347 milions d’euros (vendes sense IVA), cosa que representa un creixement del 12,4% respecte a l’exercici anterior.

Més notícies de Rubí

Temes:

Catalunya