Anar al contingut

CINE CATALÀ

Rubí acull una nova sessió del Cicle Gaudí que organitza l'Acadèmia del Cinema Català

El 13 de setembre, el Teatre Municipal La Sala reproduirà 'Els dies que vindran', amb María Rodríguez i David Verdaguer com a protagonistes

El Periódico

Rubí acull una nova sessió del Cicle Gaudí que organitza l'Acadèmia del Cinema Català

Europa Press Entertainment

El Cicle Gaudí, organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català, es reprendrà el pròxim 13 de setembre amb la pel·lícula 'Els dies que vindran'. El Teatre Municipal La Sala serà una de les 25 sales de la província de Barcelona que projectaran aquest llargmetratge dirigit per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez.

“Després de ‘10.000 km’ i 'Terra ferma', Marqués-Marcet es torna a posar darrere de la càmera per relatar l’embaràs de la Vir i el Lluís: les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també les conseqüències d’aquesta experiència en la seva relació”, expliquen des del consistori. La pel·lícula utilitza l’embaràs real de la parella d’actors per explorar la dificultat de compartir amb l’altre aquesta vivència transformadora.

Seu del cicle des del 2016

La pròxima sessió del Cicle Gaudí serà el 18 d’octubre i portarà a la ciutat el drama 'La vida sense la Sara Amat', de Laura Jou. Totes les pel·lícules del cicle es podran veure a partir de les 21 h.

Rubí és un dels municipis que acullen el Cicle Gaudí des dels seus inicis, el 2016. Aquest circuit estable de cine permet que diverses poblacions puguin disfrutar, una vegada al mes, de projeccions simultànies de produccions catalanes recents.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments Cine