ELECCIONS GENERALS

54.876 rubinencs cridats a les urnes per a les eleccions del 28-A

Rubí engegarà un operatiu que habilitarà 26 escoles i 85 meses electorals

papeleta-elecciones

papeleta-elecciones / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

54.876 veïns i veïnes de Rubí estan convocats aquest diumenge 28 d’abril a escollir els seus representants alCongrés dels Diputats i el Senat. En total, es posarà a disposició de la ciutadania 26 escoles i 85 meses electorals.

Una cinquantena de treballadors del consistori actuaran com a transmissors i representants de l’administració. La seva funció serà transmetre al Centre de Tractament de Dades el resultat de l’escrutini de cada una de les taules que tinguin assignades. També hauran de transmetre dades de les incidències en l’obertura de les meses electorals i els avenços de participació.

A causa de les obres de remodelació del Casino, en aquesta convocatòria els electors que votaven en aquest espai es repartiran entrel’Ateneu, el Rubí Forma il’Escola Pau Casals.

Seguiment de la jornada electoral

L’Ajuntament de Rubí realitzarà una cobertura especial per informar els ciutadans dels resultats a mesura que es publiquin. Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avenços de participació i del resultat final.

També  es comunicaran les possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada. Precisament, “la Policia Local i els Mossos d’Esquadra engegaran un dispositiu especial amb motiu de les eleccions”, expliquen des de l’ajuntament.

Vot secret

Notícies relacionades

En els comicis generals, autonòmics i europeus, les persones cegues poden exercir el seu dret a votar de forma secreta mitjançant un equip de vot accessible, que han de sol·licitar prèviament. Segons assenyalen des de l’Ajuntament, quatre persones han sol·licitat un d’aquests equips a Rubí.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA