RECICLATGE D'OLI

Rubí promou el reciclatge de l'oli de cuina mitjançant dos punts informatius

El dissabte 23 de març la ciutadania podrà aconseguir 'clakis' per emmagatzemar l'oli en el marc de la campanya 'Excuses o separes'

image

image

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’objectiu d’incrementar el nombre de rubinencs que reciclen l’oli de cuina utilitzat, el dissabte 23 de març l’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts en el marc de la campanya ‘Excuses o separes’. 

A part d’aquests recipients, que serveixen per guardar aquest residu fins que no es porta a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol dels punts de recollida establerts, el consistori també entregarà als ciutadans que ho desitgin, fins a esgotar existències, la resta d’elements que integren els lots per reciclar els residus domèstics.

Així, es repartiran de forma gratuïta bosses tricicles –recipients dividits en tres seccions per poder fer la correcta separació dels residus: paper i cartró, envasos i vidre–, contenidors de la fracció orgànica i bosses compostables. Aquestes bosses eviten les pudors de l’orgànica, ja que fan que els residus aguantin més temps dins del contenidor sense fer pudor. D’aquesta manera, també es redueix la presència d’impropis als contenidors marrons.

Notícies relacionades

La iniciativa ja es va dur a terme dissabte passat, 9 de març, amb l’estand informatiu ubicat al Mercadal (cantonada c. Edison amb c. Antoni Sedó). El pròxim dissabte 23, el punt d’informació estarà instal·lat al Mercat Municipal.

Rubí 

Temes:

Reciclatge