INCENDI SENSE FERITS

Un incendi calcina una nau de material per embalar de Rubí

Catorze dotacions de bombers van treballar en les tasques d'extinció de l'incendi, produït dissabte passat al polígon de Sant Genís

captura-de-pantalla-2018-10-08-a-las-174654

captura-de-pantalla-2018-10-08-a-las-174654

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un incendi ha calcinat aquest dissabte de matinada un magatzem de material per embalar, ubicat al’avinguda Josep Pujol de Rubí, al polígon industrial Sant Genís.

Un total de 14 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc després de rebre l’avís del foc passades dos quarts d’una de la nit.

A l’arribar, les flames afectaven la totalitat de la nau; una construcció de 60x30 metres quadrats. El foc es va originar per causes que encara s’estan investigant i va fer caure una coberta, feta de plaques metàl·liques.

A l’interior de la nau no hi havia ningú treballant i ningú va resultar ferit, però els bombers van haver de protegir una nau veïna, que connectava amb l’afectada en un punt.

Al voltant de les 3.30 hores de la matinada, l’incendi va quedar controlat i diverses dotacions de bombers es van quedar al lloc per remullar tota la superfície afectada i evitar un possible reviscolament.

L’Ajuntament de Rubí ha demanat a través d’un comunicat en xarxes socials als veïns i veïnes de la ciutat que, en cas de notar fum procedent de la nau, prenguin precaucions, tanquin portes i finestres i evitin sortir al carrer si pateixen problemes respiratoris.

Notícies relacionades

El consistori va advertir a més aquell mateix dia que es preveia que continués sortint fum en els propers dies, malgrat estar controlat l’incendi, i que voluntaris de Protecció Civil de la ciutat realitzarien tasques informatives per alertar la ciutadania.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA