NOU CONVENI

L'ACA invertirà 2 milions en el sistema de sanejament de Rubí

L'Agència Catalana de l'Aigua i Ajuntament signen un acord per millorar el col·lector de Can Xercavins

Can Xercavins, a Rubí.

Can Xercavins, a Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Ajuntament de Rubí han signat un conveni per a l'execució de l'actuació corresponent a la rehabilitació i millores del col·lector de Can Xercavins, el qual forma part del sistema de sanejament de Rubí. 

Mitjançant aquest acord es determina com es portarà a terme el finançament d'aquesta actuació, la qual està inclosa en el Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya vigent (2016-2021).

L'ACA, segons l'acord, aportarà 2,1 milions d'euros per executar els treballs de millora, mentre que l'Ajuntament de Rubí ha redactat el projecte constructiu i portarà a terme la tramitació dels corresponents expedients de contractació.

Depuradores actives

El pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el seu programa de mesures associat inclouen les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o la millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines.

Notícies relacionades

Avui, les 517 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament de més del 97,1% de la població catalana. Pel que fa al Vallès Occidental, la comarca compta amb 27 depuradores en servei que depuren les aigües residuals generades pel 95% de la seva població.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA