Hondures: galeria cigronaire

1
Es llegeix en minuts

Com cada any, més o menys per aquestes dates, els capatassos de Supervivientes han baixat a la zona de gàbies de Tele 5 i allà han seleccionat una sèrie de criatures que esperaven, ansioses, a l’espera de destí. De la molta fauna televisiva que hi havia esperant viatjar a La isla de los mosquitos hondurenya s’han decantat per un repertori d’exemplars pintorescos i cigronaires. Dels elegits, distingim Raquel Mosquera, senyora perruquera que fa més de 20 anys que amenitza els Sálvame i els Deluxe. També Saray Montoya, del clan dels Farrucos, estrella dels Gipsy Kings (Cuatro), o María Lapiedra, nostrada porno-star de Mollerussa que ha sigut premiada i col·locada al concurs per haver mantingut a dalt de tot la programació de tot Tele 5, sencera, gràcies als cacaus amorosos i bragueteraires amb Gustavo, a qui probablement també veurem aterrar a Cayo Cochinos un dia d’aquests.

Notícies relacionades

Però potser la incorporació més suggerent és la de Maite Zaldívar, la dama que quan va estar tancada a la presó d’Alhaurín de la Torre pel cas Malaia de Marbella va conformar amb dues finíssimes recluses més, l’exalcaldessa Marisol Yagüe i l’extinent d’alcalde Isabel García Marcos, l’apassionant trio anomenat Las Chaneles. ¡Ah! Esperem grans coses de la senyora Zaldívar, que ja ha començat a llançar perdigons quan li posen imatges d’Isabel Pantoja («Amb aquesta no discuteixo ni l’hora») i, sobretot, amb les de Julián Muñoz, a qui esmenta com «El meu ex-difunt», o sigui, en un rapte d’afecte l’assimila als morts vivents de The walking dead. Dels pollastres que han desembarcat a Hondures hi ha dipositades grans esperances en Alberto Isla, que ha fet les paus amb Chabelita i ella l’espera, situada al plató, mentre Jorge Javier Vázquez li va estirant la llengua perquè amenitzi l’aquelarre i es potenciï el xou.

Soc de l’opinió que Tele 5 està fent una meritòria tasca d’oenagé amb tota aquesta fauna que pul·lula per la cadena. Se’ls ha de protegir. Fora de la tele ja no poden viure de cap manera. Informa el diari El Comercio de Gijón que a Alberto Isla li paguen 20.000 euros per setmana. A Zaldívar i Mosquera, 12.000 a cada una. La tropa de farciment, entre 1.500 i 3.000 per cap. Amb aquesta combinació d’euros i cigrons que els donen, no hi ha ocell que deixi la gàbia. Ni a empentes.