On Catalunya
fogons sense parar
5 restaurants oberts a l'agost
Perquè no et quedis amb gana davant d'un cartell de «Tancat per vacances», triem 5 bons restaurants de Barcelona que obren aquest mes

pur /
“Tancat per vacances” és un cartell que et pot deixar amb molta gana. Perquè no t’emportis cap disgust, hem seleccionat 5 restaurants de Barcelona que obren a l’agost i que són garantia de bona cuina. Aquests.
PUR
Nandu Jubany és un superdotat del seu ofici. L’excel·lència en el que va ser un mal estudiant, que hauria de servir d’estirada d’orelles a la pedagogia clàssica, que consistia a domesticar a base de normes. Estrena Pur / Impur, biestabliment que es va dir ‘Somni’ de manera provisional per respondre a la culminació d’un desig després de completar el Dakar sense trencar-se. Paret amb paret, Petit Comitè, un altre dels negocis del d’Osona.
Creat amb gust per Lagranja Design, Pur és un restaurant... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT PUR

Javier i Sergio Torres, tancats al celler, amb el menjador del nou restaurant darrere seu.
COCINA HERMANOS TORRES
Al petit pis de Vallcarca de Sergio i Javier Torres hi vivien set persones, la cabra Lucero, la tortuga Isaías, el canari Chipito i el pastor alemany Rocky, no el chihuahua ni el pequinès: el pastor alemany, ¡i una cabra! ¿Com podien conviure el pare, la mare, els germans grans i l’àvia Catalina amb aquell zoo? Misteris d’aquelles comunitats on els veïns es coneixien, es respectaven i s’ajudaven.
Mancats d’espai i intimitat en la infantesa, els Torres... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE COCINA HERMANOS TORRES

Jaime Santianes obre la truita de bacallà de Fismuler.
FISMULER
La truita, fina, i el farcit, esponjós: bacallà al pil-pil, escuma de rovell i piperrada caramel·litzada. La millor truita de bacallà de... Aquest inamovible plat de sidreria ha sigut retocat a la recerca de lleugeresa. Voles en la catifa de Nino Redruello, Patxi Zumárraga i Jaime Santianes, fundadors els dos primers del Fismuler de Madrid (2016) i els tres, del de Barcelona.
El Jaime és un vell conegut que llueix ara... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT FISMULER

Michelle Geitgey i Niko Scimone, al menjador de Galú. RICARD FADRIQUE
GALÚ
Em va agradar la improvisació perquè era rica i tenia sentit: un risotto imaginat a partir d’un 'arancini alla siciliana', aquestes croquetes d’arròs farcides de carn que poden ser una pedrada a l’estómac a mans matusseres. Niko Scimone (Palermo, 1988), el cuiner i amo de Galú, em va explicar que... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT GALÚ

La sala del restaurant Línia, a l’Hotel Almanac.DANNY CAMINAL
LÍNIA
Notícies relacionadesF
CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT LÍNIA
- Vacances Missatge urgent de la policia pel que està passant amb les persianes a les segones residències i pisos que passen moltes hores buits
- PAU 2025 ¿Què se n’ha fet de l’Eric i el Pau, els dos alumnes que van treure la millor nota en la selectivitat de l’any passat a Catalunya?
- Fruit d’un acord amb el Govern estatal Catalunya ‘busca’ funcionaris per als seus ajuntaments: comença la selecció de 218 places
- Homenatge a Casa Leopoldo
- Previsió de l’Aemet Torna la calor: els termòmetres pujaran a partir d’aquest dijous a tot Espanya i arribaran de nou a màximes de 40 graus
- Guia pràctica ¿Què fer si et toca un Euromillones i ets l'únic encertant?
- Serveis Socials Barcelona denuncia i aparta una treballadora que desviava prestacions socials
- Estat autonòmic Sánchez accelera les transferències a Euskadi mentre continua aturada la delegació d’immigració a Catalunya
- Festival Una epopeia de soroll atonal a l'hora del vermut: així s'inaugura el Primavera Sound a 6 quilòmetres del Fòrum
- Procés judicial L’entramat de Cellex suma 40 milions d’euros en actius a Luxemburg