On Catalunya

ciutat on

'Running' 5 estrelles

Arriben els 'Afterwork Fits' de l'Hotel Arts. És la versió 'healthy' de les quedades després de la feina: una hora de 'running' amb 'coach' + 'spa' amb vistes panoràmiques

fcasals37960563 running170411132638

fcasals37960563 running170411132638 / FERRAN NADEU

3
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

Et sents una Ventafocs en format 'sport'. Vas en malles, cua, samarreta per suar, i de cop tots et tracten com si anessis de gala camí del ball del príncep. T'agafen ganes de demanar una carbassa per si de cas. Aquí es convertiria en un BMW descapotable fix. «Benvinguda». Et somriuen amb intensitat Disney, et parlen amb aquella hiper­amabilitat d'hotel de luxe. T'agafa tan 'bonrotllisme' com a Kendall Jenner en un anunci de Pepsi. De seguida se t'infla el pit a l'estil famós vip. Així que t'acompanyen a l'ascensor i premen el botó de «privat». Deixes les coses en una taquilla amb vistes panoràmiques -l''spa' és a la planta 43-, i ja baixes amb aires de Kardashian. Avui hi ha concentració de licra de marca a l'Hotel Arts. Segons sembla, els rics també corren. «A veure si suen diamants», se sent dir en veu baixa.

És la primera sessió dels 'Afterwork Fits': versió 'healthy' de les trobades després de la feina. Aquí es queda per suar amb 5 estrelles: corres una hora amb 'coach' a la vora del mar i acabes al jacuzzi amb vistes de l''spa'.

«Serà molt fàcil». Sara Carmona tranquil·litza els 'runners' d'avui. La majoria -és «esdeveniment de llançament»- són cares conegudes d'Instagram (l''¡Hola!' dels mil·lennistes). Els preguntes com es diuen i et responen amb arrova. Hi ha el @cherrerob (15,1 k seguidors). «La meva identitat real -diu a l'estil emmascarat- és Carlos Herrero». Al seu costat, Helena Morera (@helenamoreraa, 12,4 k), una altra experta a fer-se 'selfies'; i les germanes María i Patricia Galofre (@4girlswhoride, 1.540 'followers'), addictes als esports amb filtres. A tots els guanya en seguidors Sara Carmona (31,3 k), la 'trainer' d'avui, que guia la sessió deluxe amb dos coaches de BrisportFabrizio Gravina i Josefina Toscano.

EL+

Ningú et discutirà que fas 'running' d'alt nivell. Acabes en un jacuzzi a la planta 43. 

El grup surt trotant cap a la Mar Bella. El 'running' a la vora del mar s'intercala amb tres parades (això de parada és un dir): els 'coaches' ensenyen tècniques de carrera, exercicis de força, estiraments. En total: sis quilòmetres, una hora de suor 'light'. Els 'runners' mantenen el tipus. «Bé, bé», xoquen les palmes amb la 'trainer' i tornen a l'hotel de luxe. T'entreguen a la porta amb somriure de gesta una ampolla d'aigua i una tovalloleta. Dir que acabes a la cúspide aquí seria reiteratiu: vas directe al 43 The Spa, a l'última planta. «Està a 153 metres», diu ja de memòria una encarregada a l'ascensor. «És el més alt d'Espanya». Hi ha degustació 'healthy' a la terrassa abans de passar a la zona d'aigües. Ara sí que sembla un 'afterwork,' però sense alcohol i ni tan sols un conat de pintar-se l'ull. Hi ha germanor 'runner', sucs verds, meló amb gust de caipirinha i vistes a la posta de sol.

Després d'una hora de 'running', el primer 'Afterwork Fits' va continuar a la terrassa de l''spa' de l'Hotel Arts, al pis 43. FERRAN NADEU

Notícies relacionades

¿Que quant costa fer 'running' 5 estrelles? 45 euros per sessió (pàrquing + zona d'aigües de l''spa'). Els últims dijous de cada mes, la sortida inclou un 'coach' de Brisport. «Em sembla barat», diu Carlos, l'instagramer. És el que costa un entrenador personal al seu club, justifica. És el que costa en un gimnàs 'cutre', afegirà una de les entrenadores.

«És un bon producte», respon a l'estil Risto Mejide un altre dels 'runners' conillets d'índies, Eugenio Borés. Treballa en una agència de publicitat, és clar. «La idea d'un 'afterwork' esportiu m'agrada». Doncs sí: a més de guanyar-te el pa, ara també t'hauràs de guanyar l''afterwork' amb la suor del teu front.

Temes:

Ciutat on