CINE

El debut de cine del gran J.J. Abrams

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

Un parell de drames i l'acció trepidant de 'Misión imposible 3', servida per  J. J. Abrams, són l'oferta cinèfila destacada de la nit.

Acció

Misión imposible 3

22.30 LA SEXTA 

Direcció: J.J. Abrams Actors: Tom Cruise, Ving Rhames, Keri Russell, Philip Seymour Hoffman, Laurence Fishburne País: EUA (2006) 126 minuts

J.J. Abrams és un reconegut director de sèries de culte ('Perdidos''Fringe') que va fer el salt a la pantalla gran amb la molt entretinguda tercera entrega de la saga 'Misión imposible', de la qual aquests dies diverses cadenes estan oferint gairebé tot el lot. En aquesta ocasió, 'Tom Cruise' s'enfronta a un malvat d'altura, encarnat pel difunt Philip Seymour Hoffman. Aquí, Ethan s'ha retirat per casar-se, però quan un dels seus agents és segrestat, decideix tornar a l'acció.

Drama

Las bicicletas son para el verano

22.00 LA 2

Direcció: Jaime Chávarri Actors: Amparo Soler Leal, Agustín González, Victoria Abril, Alicia Hermida, Gabino Diego País: EUA (1984) 103 minuts

Sensible adaptació de l'obra teatral de Fernando Fernán-Gómez, que recrea la vida d'una família de Madrid l'estiu del 1936, en què va debutar Gabino Diego.

Drama

Six acts

0.35 LA 2 

Notícies relacionades

Direcció: Jonathan Gurfinkel Actors: Sivan Levy, Eviatar Mor, Roy Nik, Niv Zilberberg País: Israel (2012) 100 minuts.

Interessant debut de Gurfinkel, un realitzador que fa 20 anys que fa publicitat, documentals i tele. Una joveneta que desitja ser acceptada al seu nou col·legi, lliga amb el guapo de la classe, però aviat comença a passar de noi en noi.