Protesta

Hazte Oír torna a treure un autobús dient-li a Sánchez dictador i caracteritzant-lo com a Hitler

L’autobús d’Hazte Oír va començar a recórrer els carrers de la capital just quan comença el debat d’investidura de Pedro Sánchez

Hazte Oír torna a treure un autobús dient-li a Sánchez dictador i caracteritzant-lo com a Hitler
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’associació ultracatòlica Hazte Oír ha tornat als carrers de Madrid. Aquesta vegada amb un autobús amb què acusa el president del Govern en funcions i candidat a la investidura de ser un dictador. L’autobús està serigrafiat amb una imatge en la qual apareix Pedro Sánchez caracteritzat com a Hitler.

A l’autobús es pot llegir «Sánchez dictador», «Pedro Sánchez odia Espanya» o «Sánchez traïdor». No és la primera vegada que l’organització fa aquest tipus de campanyes. L’Ajuntament de Barcelona va interposar dues denúncies contra un bus d’Hazte Oír que va circular per la ciutat catalana amb el lema ‘No és violència de gènere, és violència domèstica’ i ‘Les lleis de gènere discriminen l’home’.

En aquesta ocasió,  l’associació ha decidit protestar per les carreteres de Madrid amb un missatge en contra de Pedro Sánchez i la llei d’amnistia presentada pel PSOE i pactada amb els socis de la investidura.

És la segona vegada que decoren vehicles en contra de l’amnistia. Durant aquests últims dies de protestes davant la seu del PSOE, s’han pogut veure circulant pels carrers veïns furgonetes revestides amb pantalles led on es podien llegir missatges en contra del president i dels seus pactes d’investidura.

Notícies relacionades

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, s’enfronta aquest dimecres a la seva investidura al Congrés dels Diputats amb l’objectiu de tornar a la Moncloa. L’amnistia marca aquesta sessió, de la qual el candidat socialista sortirà elegit president per tercera vegada després de tancar una majoria de 179 diputats, inclosos tots els grups nacionalistes i independentistes de la Cambra baixa.

L’autobús d’Hazte Oír recorre els carrers de la capital just quan comença el debat d’investidura de Pedro Sánchez. El candidat socialista en sortirà investit amb 179 vots a favor, majoria absoluta, gràcies als actes assolits amb set formacions parlamentàries, entre les quals el PNB, Junts i ERC.