Entrevista

«¿Ha patit personalment al saber que li diuen ‘Perro Sánchez’?»: la resposta lacònica del president del Govern

Ha passat pels micròfons de la cadena SER i ha sigut entrevistat per Aimar Bretos a ‘Hora 25’

«¿Ha patit personalment al saber que li diuen ‘Perro Sánchez’?»: la resposta lacònica del president del Govern
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’entrevista de Pedro Sánchez, president del Govern, amb Jordi Évole aquest diumenge a La Sexta ha deixat multitud de relats que han mostrat la cara més personal del dirigent del PSOE. Més enllà de les diverses qüestions que ha tractat, aquest episodi de Lo de Évole també ha servit com un espai d’autocrítica a la gestió d’algunes problemàtiques, entre les quals Sánchez n’ha destacat una en especial.

Però és que el president també ha passat pels micròfons de la cadena SER i ha sigut entrevistat per Aimar Bretos a ‘Hora 25’. Sánchez s’ha referit a molts assumptes, com la invasió russa d’Ucraïna i com ha afectat a l’economia nacional; ha parlat dels pactes del PP i Vox, i de la seva gestió al capdavant de l’Executiu, i també ha tret el seu costat més personal al parlar dels atacs que rep.

Notícies relacionades

«¿Ha patit personalment al saber que li diuen ‘Perro Sánchez’, que es refereixen a vostè amb aquests termes, aquest nivell de visceralitat?», ha preguntat Bretos. El president del Govern ha assegurat que «no és agradable», però durant els seus anys al capdavant de l’Executiu ha mirat de mantenir la calma i «no perdre la compostura».

«He mirat de no perdre la calma, de no perdre la compostura i recordar sempre que soc el president del Govern, que governo per a tothom, represento una institució molt important en el nostre sistema democràtic i sobretot en un context molt difícil en el qual estem vivint», ha confessat.