Candidata a l’alcaldia de Barcelona

Anna Grau (Cs): «Si encara hi ha esperança de llibertat és perquè Ciutadans existeix i resisteix»

  • El PP obté el suport dels fundadors de Ciutadans a Barcelona

  • La llista de Ciutadans per a les eleccions municipals de Barcelona

Anna Grau (Cs): «Si encara hi ha esperança de llibertat és perquè Ciutadans existeix i resisteix»
1
Es llegeix en minuts
EFE

La candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau, ha remarcat aquest dissabte que «si encara existeix esperança de llibertat i progrés és perquè Ciutadans existeix i resisteix».

Grau ha protagonitzat l’acte central de Ciutadans als Jardins Can Xiringoi de Barcelona, amb la participació del líder del partit taronja a Catalunya, Carlos Carrizosa, i l’eurodiputada Eva Poptcheva.

La candidata ha esgrimit que Ciutadans és el partit que «va parar el cop a la democràcia a Catalunya», en al·lusió al procés sobiranista.

«Abans de Ciutadans, no hi havia el constitucionalisme a Catalunya, no hi havia esperança de llibertat ni de progrés, i si encara n’hi ha és perquè Ciutadans existeix, resisteix i insisteix, i no es rendirà mai», ha emfatitzat Grau.

Si bé les enquestes atorguen mals resultats al partit taronja, amb el risc de quedar-se sense representació al consistori barceloní, Grau ha considerat que «Catalunya no serà normal fins que hi hagi un president de la Generalitat i una alcaldessa de Barcelona de Ciutadans».

La candidata ha criticat també a les formacions que han governat a Catalunya i a l’Estat: «Són nauseabundament corruptes, una colla de traïdors i ganduls que no han fet res per Catalunya i Espanya.»

Per la seva banda, Carrizosa ha apel·lat als indecisos que s’inclinin per Ciutadans el 28M perquè Catalunya necessita un país «liberal i de centre» i, segons el seu parer, és necessari a Barcelona «destronar Ada Colau», l’actual alcaldessa i candidata a la reelecció de BComú.

Notícies relacionades

Carrizosa ha considerat que qui voti el PSC només trobarà «traïció», perquè creu que els socialistes «pactaran eventualment si fa falta» amb Junts després d’haver format govern municipal amb els comuns.

Quant al PP, ha jutjat que no «els importa Catalunya», sinó només que en les pròximes eleccions generals guanyi el líder popular, Alberto Núñez Feijóo, mentre que Vox és, segons la seva opinió, «extremisme disfressat de vot liberal emprenyat».