Protesta en l’UCM

Ayuso denuncia que Podem i la ultraesquerra han pres la universitat

La presidenta madrilenya assegura que «tot Podem són el càncer d’Espanya i de les institucions públiques, començant per la Complutense»

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha assegurat que la «ultraesquerra ha pres les institucions i també tot el públic, començant per la universitat» i ha assegurat que Podem està darrere dels «moviments» que ahir es van manifestar pel seu reconeixement com a alumna il·lustre a la Complutense.

«L’exrector de Podem i tot Podem són el càncer d’Espanya i de les institucions públiques, començant per la Complutense, que l’han colonitzat, són ells els que hi són darrere», ha dit Ayuso en declaracions abans del Consell de Govern celebrat a la localitat de Galapagar de manera extraordinària.

Sobre la distinció com a ‘alumna il·lustre’ que ha despertat un considerable rebuig en la comunitat universitària, la presidenta ha argumentat que hi havia set premiats més per la seva trajectòria professional no acadèmica, i ha assegurat que Podem ha provocat el succeït aquest dimarts.

«Va ser Podem qui no va dir res quan (la ministra d’Igualtat, Irene) Montero va rebre el mateix reconeixement a l’Autònoma, universitat en la qual anys abans havia sigut ‘escracheat’ (l’expresident del Govern) Felipe González», ha defensat.

Notícies relacionades

Segons Ayuso, Podem decideix qui pot treballar a la universitat pública, qui pot tenir títols, qui pot tenir reconeixements, i ha afegit que (l’exdirigent de Podem Pablo) Iglesias ha sigut «reconegut» com a professor.

«Jo no soc protagonista avui, avui formo part d’una llarga llista de polítics, periodistes, actors i empresaris assenyalats per la ultraesquerra», ha sentenciat.