Madrid

Ayuso aconsegueix el suport de Vox als pressupostos madrilenys del 2022

«Que l’esquerra perdi tota esperança d’entrar a Madrid», ha dit Rocío Monasterio

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Vox a Madrid, Rocío Monasterio, ha anunciat aquest dimarts en una roda de premsa que la seva formació ha arribat a un acord amb el Govern d’Isabel Díaz Ayuso per votar a favor dels pressupostos autonòmics del 2022.

Notícies relacionades

L’acord, que consta de 13 punts, inclou la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys, del Batxillerat i de la Formació Professional, i la concessió d’avals per a la compra de vivenda a joves menors de 35 anys, així com una auditoria de totes les subvencions concedides en els últims anys pel Govern regional, entre d’altres, segons Monasterio. «Agraïm la disposició de la Comunitat de Madrid. Aquest acord no compleix totes les expectatives, però és satisfactori», ha assenyalat.

Així mateix, Monasterio ha apuntat que, amb aquest pacte, el seu partit s’ha compromès a votar en contra de totes les esmenes presentades pels partits de l’esquerra (Més Madrid, el PSOE i Unides Podem) per facilitar l’aprovació dels comptes. «Que l’esquerra perdi tota esperança d’entrar a Madrid», ha dit.