L’Audiència Nacional corregeix el jutge del cas Dina i li ordena interrogar-la

L’Audiència Nacional corregeix el jutge del cas Dina i li ordena interrogar-la
1
Es llegeix en minuts

L’Audiència Nacional ha revocat el final de la instrucció del denominat cas Dina, sobre les circumstàncies en què va girar el presumpte robatori de la targeta de memòria a l’exassessora de Pablo Iglesias Dina Bousselham, i ha ordenat al jutge que la interrogui junt amb l’ex número dos de la Policia Eugenio Pino.

La secció tercera de la sala penal corregeix així el jutge d’instrucció del cas, Manuel García Castellón, i revoca la interlocutòria en la qual va proposar jutjar per aquests fets el comissari jubilat José Manuel Villarejo i dos periodistes de l’extinta revista ‘Interviu’.

Notícies relacionades

D’aquesta manera i d’acord amb el que també va dir el Suprem, el magistrat haurà de citar com a testimoni Bousselham, la seva parella i també l’exdirector adjunt operatiu de la Policia Eugenio Pino, com va sol·licitar la Fiscalia Anticorrupció.

En una de les interlocutòries dictades, els magistrats descarten pronunciar-se sobre l’exposició raonada que va enviar el jutge al Tribunal Suprem perquè investigués l’exvicepresident del Govern Pablo Iglesias per aquests fets, petició que l’alt tribunal va rebutjar.