Eleccions del 4-M a Madrid

Díaz Ayuso respon a Gabilondo que cita Sánchez perquè és «el candidat de Madrid»

  • La presidenta madrilenya afirma que és qui «decideix les mentides» que el PSOE diu a la Comunitat

  • Afirma que el cap de l’executiu central s’ha involucrat tant, perquè «s’ho juga tot»

Díaz Ayuso respon a Gabilondo que cita Sánchez perquè és «el candidat de Madrid»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, ha contestat al candidat del PSOE, Ángel Gabilondo, que li ha recriminat que només parli del president del Govern, Pedro Sánchez, que ho fa perquè «ell és el candidat de Madrid».

«Com vol que no continuem parlant de Sánchez, senyor Gabilondo, si ell és el candidat a Madrid; si és ell qui decideix les mentides que vostè ha de dir a partir d’ara, canviant el discurs de tal manera que el següent és que vingui a un míting i faci de teloner», ha etzibat en el primer acte de campanya a Las Rozas.

Ayuso ha qüestionat que ara no vulgui tancar l’Hospital Isabel Zendal, que no vulgui tancar l’hostaleria, que vulgui abaixar els impostos i que fins i tot arribi a «protegir» l’Educació concertada. «¿També la concertada? Dic, doncs vingui al míting, vingui al míting, el necessitem», ha fet broma acompanyada per l’alcalde del municipi, José de la Uz, i del conseller de Sanitat i candidat a l’Assemblea, Enrique Ruiz Escudero, informa Europa Press.

Per a la popular, Sánchez s’està involucrant en la campanya de Madrid «amb els serveis públics i amb els pressupostos de tots els espanyols». Segons ha exposat, ell «se la juga i s’ho juga tot».

Favors a bascos i catalans

Notícies relacionades

«En un moment en el que pretenen arremetre contra l’autonomia fiscal de la Comunitat de Madrid, que ens hem donat en els diferents estatuts i que, per tant, és un dret que tenim tots, pretenen donar més autonomia als polítics bascos als qui els deuen els favors, o moltíssima més autonomia a la corruptela dels independentistes a Catalunya», ha llançat.

Per a Ayuso, pretenen «fragmentar» la història, «dividint-la, acomplexant-la i apropiant-se sempre del passat per controlar el futur», així com «empobrint» la societat perquè és així com «sent dirigents cada vegada més rics, amb uns ciutadans més empobrits, pretenen perpetuar-se en les institucions». La presidenta madrilenya ha insistit que el socialisme és «una màquina imparable de provocar pobresa i després de posar l’espatlla».