xalet de galapagar

Montero, sobre els 'escraches': «Quan un accepta ser ministre, arriba plorat de casa»

La casa de la ministra d'Igualtat i de la seva parella, Pablo Iglesias, ha patit 'escraches'

zentauroepp52459658 irene montero200224124004

zentauroepp52459658 irene montero200224124004 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha mostrat aquest dijous la seva preocupació perquè es generalitzin els ‘escraches’, i en concret s’ha referit com a exemple a Isabel Díaz Ayuso, Pablo Casado o Santiago Abascal: «Per desgràcia continuarà passant», segons la seva opinió.

Montero ha destacat que «quan un accepta ser ministre, arriba plorat de casa» i que malgrat que de nit hi ha ciutadans que es concentren per protestar a la porta de casa seva perquè consideren que és «una forma útil de protesta», la seva «obligació és pensar en Espanya» i «allargar la mà».

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil ha reforçat el dispositiu de seguretat desplegat a la urbanització de Galapagar (Madrid), on hi ha la vivenda del vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias, i Montero, amb la col·locació de tanques i l’accés limitat únicament als residents.

Els últims dies, el xalet de la parella ha sigut objecte de les protestes contra el Govern per la gestió de la pandèmia del coronavirus, que es van originar al barri de Salamanca de Madrid i s’han anat estenent per diferents punts del territori nacional.

Temes:

Irene Montero