ESCÀNDOL A LA ULTRADRETA

Més Madrid denunciarà davant de la fiscalia Monasterio per falsedat documental

La líder de Vox a Madrid va tramitar fins al 2016 plans d'obra amb un visat fals de l'Escola d'Aparelladors, segons publica 'El País'

La presidenta de Vox Madrid, Rocio Monasterio, durante un desayuno informativo de Europa Press en el que han participado la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso y el vicepresidente de la Comunidad de Madrid, Ignacio Aguado, en Madrid (España), 16 de enero de 2020.

La presidenta de Vox Madrid, Rocio Monasterio, durante un desayuno informativo de Europa Press en el que han participado la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso y el vicepresidente de la Comunidad de Madrid, Ignacio Aguado, en Madrid (España), 16 de enero de 2020. / Eduardo Parra (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Més Madrid denunciarà aquest divendres davant de la Fiscalia Provincial la diputada autonòmica i líder de Vox a la Comunitat, Rocío Monasterio, per un presumpte delicte de falsedat en document públic.

La denúncia contra Monasterio serà presentada a les 10.30 hores pels regidors de Más Madrid Marta HiguerasRita Maestre José Manuel Calvo.

Segons ha publicat ‘El País’, la líder de Vox a Madrid va tramitar fins al 2016 plans d’obra amb un visat fals de l’Escola d’Aparelladors.

Denunciada per intrusisme

Més Madrid ja va denunciar el novembre passat Monasterio davant del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid, que manté oberta una investigació pels presumptes delictes d’intrusisme professional comesos entre el 2000 i el 2009.

Notícies relacionades

En aquells anys, segons Més Madrid, la diputada «no tenia encara titulació» i, no obstant, «va estar exercint o realitzant activitats relacionades amb la professió d’arquitecte».

Monasterio es defensa

La portaveu del partit ultradretà a l’Assemblea de Madrid assegura que no ha falsejat visats: «Aportar a l’Ajuntament el 2016 còpies d’un expedient de fa 15 anys, no és falsejar un visat». «És complir el que et demanen. Falsejar-lo seria aportar una cosa diferent. Tot això us ho explico amb afecte... ¡progres!», ha recalcat.