després d'haver ocupat el Prat

«Sense incidències» a l'aeroport de Barajas malgrat l'intent de Tsunami Democràtic

1.200 vehicles es desplacen cap a la zona, segons aquesta plataforma

zentauroepp50401567 madrid191014195146

zentauroepp50401567 madrid191014195146 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
EFE

«Sense incidències». L’aeroport madrileny d’Adolfo Suárez-Barajas no ha patit cap problema i els seus accessos, a les set de la tarda d’aquest dilluns, no estaven col·lapsats, segons ha pogut confirmar EL PERIÓDICO in situ. Aena i la Policia Municipal també desmenteixen que els accessos s’hagin saturat, com pretenia Tsunami Democràtic. Segons la plataforma, 1.200 vehicles es desplaçaven cap a la zona, però ara per ara no s’han registrat problemes.

«A través d’una acció sorpresa que ha començat fa pocs minuts, Tsunami Democràtic ha desplaçat milers de vehicles als voltants de l’aeroport d’Adolfo Suárez-Barajas amb l’objectiu de fer arribar la mobilització en resposta a la sentència a la capital d’Espanya», assegurava l’organització en un comunicat.

Notícies relacionades

Tsunami Democràtic, la direcció del qual no s’ha fet pública, demanava que tots els ciutadans madrilenys que se sentin «indignats» amb la sentència acudeixin a la convocatòria per reclamar una «solució política» al conflicte català que passi «pel diàleg i la negociació».

«Amb aquesta acció es volen traslladar les conseqüències de la repressió i de la falta de diàleg al nucli econòmic de l’Estat i fer evident que el conflicte polític no només afecta Catalunya», conclouen.