reaccions a la sentència del procés

Columnes de manifestants es dirigeixen a l'aeroport del Prat des de la Gran Via

Alguns viatgers recorren a peu la carretera per arribar a la terminal pel col·lapse circulatori

zentauroepp50398866 people walk on the highway towards el prat airport in barcel191014154810

zentauroepp50398866 people walk on the highway towards el prat airport in barcel191014154810 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Centenars de persones tallen la sortida de Barcelona per la Gran Via, després de la plaça d’Espanyai van en direcció a l’aeroport del Prat, al qual pretenen arribar caminant secundant així la iniciativa de Tsunami Democràtic de «col·lapsar» i «paralitzar» les instal·lacions d’aquesta infraestructura. Des d’aquest dilluns al migdia, centenars de persones s’estan reunint als vestíbuls de l’aeroport del Pratl’aeroport del Prat per protestar contra la sentència del procés. La majoria dels manifestants es troben a la zona que connecta l’aparcament amb el vestíbul de la Terminal 1.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que la C-31, una de les principals vies d’accés a l’aeroport, està tallada en aquests moments a l’altura del Prat en direcció a Castelldefels a causa d’una columna de manifestants que es dirigeix cap allà.

Tsunami Democràtic està fent una crida a les xarxes socials perquè la gent es dirigeixi fins a l’aeroport, amb l’objectiu que a la tarda «tothom sigui allà». 

[Sentència del procés: Tallats els accessos a l’aeroport de Barcelona | Directe]

Notícies relacionades

Les retencions a les carreteres que porten al Prat han portat alguns viatgers a baixar dels taxis i cobrir a peu els últims metres arrossegant les seves maletes per no perdre els seus vols. Aquesta és una de les escenes que s’han pogut veure aquest migdia a les carreteres properes a l’aeroport.

També s’han produït aglomeracions en diferents estacions de Renfe com la de Passeig de Gràcia i Sants, des d’on surten els combois en direcció a l’aeroport, que ha obligat a interrompre aquest servei durant aproximadament una hora.